BAL SYLWESTROWY 2017/2018 - 31.12.2017
Mamy zaszczyt zaprosić na wyjątkowy Bal Sylwestrowy organizowany przez renomowaną firmę cateringowąNELSON.Bal odbędzie się na sali bankietowej Centrum Gastronomicznego Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu przy ulicy Komandorskiej 118/120, czas trwania od 20:00 do 4:00. Do pobrania plan sali z ponumerowanymi stołami. Profesjonalna oprawa cateringowa, porcelanowa zastawa oraz obsługa kelnerska, uroczysta przystawka, dania ciepłe oraz uginające się od przepychu szwedzkie stoły z zakąskami. Oprawę muzyczną zapewnia zespół muzyczny grający na żywo
Rezerwacje zaproszeń pod adresem emaliowym:
d.sawa@nelson.wroclaw.pl
INFORMACJE pod numerem telefonu:
504 020 387
CENA ZAPROSZEŃ 290 OSOBA, 580 ZŁ PARA a w cenie ALKOHOL !!
MENU SYLWESTROWE PREZENTUJE SIĘ NASTĘPUJĄCO:
PRZYSTAWKA
- Roladki Łososia wędzonego w algach morskich z ziołowym fromage skropione oliwą truflową z dodatkiem świeżej bazylii
PRZEKĄSKI PODANE W BUFECIE SZWEDZKIM
Półmisek z mięsami i piklami 100g /os.
- Szynka pieczona podana z konfiturą śliwkową
- Tarina z kurczaka z borówkami żurawin
- Polędwica wędzona
- Kabanosy, kiełbasa swojska
- Pasztet pieczony
Dodatki :
- Smalczyk z cebulką, pieczywo gospodarskie
- Pikle ( ogórki, papryka, pieczarki marynowane, sos tatarski, sos pikantny pomidorowy) p/30g
Drobne przekąski typu finger food 2p/os z nw.:
- Springrolls / kolędra/ imbir/sos słodko kwaśny
- Pikantne bullette z sosem czosnkowym
- Wędzona śliwa/bekon /salsa /topinambur
- Quiche /szpinak/ feta
- Quiche/ bekon/ mozzarella
- Paprykowa tortiila z nadzieniem z twarożku z pestkami dyni
Kompozycje serowo-owocowe na szkłach i kamiennych pułapkach
- Deski serów twardych i pleśniowych Dor Blue/ orzechy/ suszone pomidory /oliwki60g/os.
Wiejski półmiski tradycyjnych dobroci 100g/os z nw.:
- ½ jajka z sosem tatarskim
- ½ jajka z pasta pieczarkową
- Galaretki drobiowe z marchewką i zielonym groszkiem
- Śledź po wiejsku z cebulką
- Śledź w śmietanie z jabłkiem
Bar sałatkowy 100g/os. z nw.:
- Sałatka z grillowanym kurczakiem, ananas, orzechy, sos teriyaki
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Sałatka ziemniaczana z prażonym bekonem, cebulą i oliwą
- Sałatka z winogron z prazonymi migdałami w czosnkowej kapieli
Dania gorące podane w podgrzewaczach 250g/os. z nw.:
- Zrazy - nadziewane ogórkiem i cebulką w sosie pieczeniowym
- Podudzia z kurczaka opasane plastrami bekonu
- Stroganow z kapeluszami pieczarek
- Filet z morszczuka na ratatouille warzywnym z pomidorami
- Makaron noodle z warzywami i sosem ostrygowym
Dodatki 300g/os z nw.:
- Kluseczki Gnocchi w bazyliowym sosie
- Ziemniaczki zapiekane ziołami
- Duet cukinii i marchewki w maśle sezamowym
- Mix sałat w sosie winegret
- Mini bułeczki i rogaliki koktajlowe
PO PÓŁNOCY:
- BARSZCZYK CZERWONY Z KROKIETEM
Desery koktajlowe 100g z nw.:
- Szarlotka z cynamonem i kruszonką
- Sernik z bakaliami
- Mini donuty
- Mini eklerki
- Krem czekoladowy, wiśnie maraschino, sos karmelowy
- Creme brulee, calvados, chips jabłkowy
- Panna Cotta, liczi, marakuja, mięta pieprzowa
- Owoce sezonowe z fantazją podane
Bar z napojami:
- Kawa z ekspresu z dodatkami -bez limitu
- Paleta herbat smakowych Sir William’s - bez limitu
- Soki owocowe -bez limitu
- Woda mineralna -bez limitu
!!!!! BAR z alkoholami GRATIS !!!
- Piwo TYSKIE
- Wino czerwone/białe wytrawne
- Wódka Żubrówka Biała
- Lampka wina musującego NA TOAST NOWOROCZNY