facebook



ENERGETYCZNY BAL SYLWESTROWY 2018/2019 Z RADIEM WAWA

Sylwester - Wrocław

Bal sylwestrowy

Wrocław


J.Mianowskiego 2B
51-605 Wrocław
690 886 688
 
Od: 12.31.18
Do: 01.01.19
398 zł / para199 zł / osoba





Szczegóły oferty sylwestrowej

ENERGETYCZNY BAL SYLWESTROWY 2018/2019 Z RADIEM WAWA

Wrocław

Zapraszamy Państwa na wyjątkowy i energetyczny Bal Sylwestrowy 2018/2019 z Radiem Wawa !

w aranżacji przemysłowej hali w industrialnym klimacie w Sali Wielofunkcyjnej Hotelu Gem we Wrocławiu.

Startujemy 31.12.2018o godz. 20.00.

Bawimy siędo 4.00.

Najlepsi DJ/VJ zagrają energetyczną muzykę z lat 80 i 90 przeplataną najnowszymi hitami.

Gwarantujemy Państwu:

- zabawę w godz. 20.00 - 4.00,

- serwis kelnerski,

- komfortową przestrzeń z dużym parkietem,

- możliwość zakupu alkoholu w barze

- bogata oferta menu dań gorących i zimnych (szczegółowe menu na stronie www.sylwesterwgemie.pl)

- lampka szampana i wspólny toast o północy,

- w cenie OPEN BAR na piwo i grzane wino - Grzaniec Galicyjski,

- napoje zimne i gorące.

Wewnątrz hali przygotowaliśmy specjalnie dla Państwa:

STREFĘCASUAL:

miejsca siedzące przy okrągłym stole z bielizną stołową i krzesłami bankietowymi z możliwością usadzenia 8 do 10 osób (w zależności od liczebności grupy)

od 199 zł/os.

Zaproszenia do nabycia w Restauracji Hotelu Gem, ul. J. Mianowskiego 2B, 51-605 Wrocław.

Szczegółowe informacje, menu i rozkład stolików można znaleźć na naszej stronie internetowej www.sylwesterwgemie.pl

W razie pytań czy wątpliwości zapraszamy do kontaktu:

e-mail: [skontaktuj się]

tel:[skontaktuj się]

MENU SYLWESTROWE:

Przekąski podawane w bufetach:

Finger food:

  • Springrolls / kolędra/ imbir/sos słodko kwaśny,
  • Pikantne bullette z sosem czosnkowym,
  • Wędzona śliwa/bekon /salsa /topinambur,
  • Quiche /szpinak/ feta,
  • Quiche/ bekon/ mozzarella.

Tartinki:

  • z salami, pomidorem suszonym i czarnymi oliwkami
  • z wędzonym łososiem i ziołowym fromage
  • z szynką długo dojrzewającą i musztardą dijon
  • z serem pleśniowym i borówkami żurawin

Roladki z tortilli:

  • Tortilla Verde z ziołowym fromage liśćmi szpinaku i pestkami dyni
  • Tortilla Sierra Nevada szynka serrano, ser feta, Rudola, orzeszki ziemne
  • Tortilla Quesadilla salami picante oliwkami oliwki serem i rukolą

Delikatesy stołu:

  • Galaretki
  • Jaja w sosie tatarskim
  • Śledź w oleju z cebulką

Trio serów -mimolet, czedar , gouda holenderska 400p/25-35g w towarzystwie jarskich przekąsek:

  • Kuleczki z sera pleśniowego w łupanych orzechach
  • Pomidorków koktajlowych z mozzarellą marynowaną w oliwie z oliwek z pesto

Platery z kompozycjami pieczonych mięs, pasztetów oraz wędlin - garnirowane warzywamii owocami:

  • Rolada ze schabu z suszonymi pomidorami
  • Rolada drobiowa ze szpinakiem i serem ,
  • Plastry indyka pieczonego w cytrusach z borówkami żurawin
  • Rolada z karczku z korniszonem
  • Pasztet pieczony z grzybami w sosie tatarskim

Dodatki:

  • Pieczywo - bez limitu
  • Sos musztardowo-miodowy, salsa pomidorowa, sos tzatzyki

Stół biesiadny:

  • Kiełbasa swojska, kananosy
  • Szynka wędzona z sosem musztardowym
  • Pasztet z sosem tatarskim

Dodatki biesiadnego stołu:

  • Smalczyk
  • Ogórki kiszone
  • Chleb gospodarski
  • Pieczywo

Bar sałatkowy:

  • Sałatka caprese skropiona pesto
  • Sałatka z orzechami włoskimi i serem pleśniowym
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem w sosie teryaki z ananasem i orzechami

Bufet sałatkowy do własnej kompozycji. :

Świeże warzywa oraz dodatki podane z bufetu:

  • Mix sałat ( lodowa, rukola, radicchio, liście szpinaku)
  • Pomidor w cząstkach, ogórek w plasterkach
  • Brokuł, kalafior
  • Papryka, cukinia
  • Oliwki czarne i zielone
  • Kuleczki mini mozzarelli z peso
  • Grillowany kurczak ( ważne aby nie był suchy)
  • Grillowany bekon
  • Papryczki faszerowane, papryczki pepperoni, ogóreczki, grzybki

Sosy:

  • Oliwy smakowe z ziołami, pomidorowy, tzatzyki, dresing włoski

Dodatki:

  • Bagietki ziołowo-czosnkowe

Słodkie delikatesy:

  • Sernik
  • Szarlotka
  • Mini pączki
  • Mini eklerki z musem waniliowym

Owoce filetowane z fantazją podane.

Dania gorące – podane na bufetach w podgrzewaczach i kociołkach:

Zupy:

  • Tradycyjny żur na żytnim zakwasie
  • Barszczyk czerwony z pasztecikiem

Dania gorące:

  • Eskalopki schabowe w sosie musztardowym
  • Stroganow z kapeluszami pieczarek
  • Fileciki drobiowe z zalewy mango - jalapeno

Dla wegetarian:

  • Makaron noodle z warzywami 400p /300g

Dodatki:

  • Pieczone ziemniaczki
  • Kluseczki śląskie okraszone cebulką
  • Pieczywo mieszane i bagietki ziołowo-czosnkowe

Bar z napojami :

  • Kawa z dodatkami bez limitu;
  • Paleta herbat smakowych z dodatkami bez limitu;
  • Soki owocowe bez limitu
  • Woda mineralna bez limitu
  • Lampka wina musującego na toast noworoczny w cenie
  • Piwo Pilsner Urquell i grzaniec Galicyjski w cenie.

Alkohole dostępne w barze Extra Charge:

  • Wino białe / czerwone wytrawne: butelka 750ml/ 30,00 zł
  • Wódka Wyborowa/ Wratislavia 0,5l – 40,00 zł
  • Whisky 0,5l – 80,00 zł
  • Coca Cola/Pepsi 1l – 15,00zł

Lokalizacja lokalu






Polecane oferty sylwestrowe

Najlepsze oferty sylwestrowe w jednym miejscu!