Zapraszamy Państwa na wyjątkowy i energetyczny Bal Sylwestrowy 2018/2019 z Radiem Wawa !
w aranżacji przemysłowej hali w industrialnym klimacie w Sali Wielofunkcyjnej Hotelu Gem we Wrocławiu.
Startujemy 31.12.2018o godz. 20.00.
Bawimy siędo 4.00.
Najlepsi DJ/VJ zagrają energetyczną muzykę z lat 80 i 90 przeplataną najnowszymi hitami.
Gwarantujemy Państwu:
- zabawę w godz. 20.00 - 4.00,
- serwis kelnerski,
- komfortową przestrzeń z dużym parkietem,
- możliwość zakupu alkoholu w barze
- bogata oferta menu dań gorących i zimnych (szczegółowe menu na stronie www.sylwesterwgemie.pl)
- lampka szampana i wspólny toast o północy,
- w cenie OPEN BAR na piwo i grzane wino - Grzaniec Galicyjski,
- napoje zimne i gorące.
Wewnątrz hali przygotowaliśmy specjalnie dla Państwa:
STREFĘCASUAL:
miejsca siedzące przy okrągłym stole z bielizną stołową i krzesłami bankietowymi z możliwością usadzenia 8 do 10 osób (w zależności od liczebności grupy)
od 199 zł/os.
Zaproszenia do nabycia w Restauracji Hotelu Gem, ul. J. Mianowskiego 2B, 51-605 Wrocław.
Szczegółowe informacje, menu i rozkład stolików można znaleźć na naszej stronie internetowej www.sylwesterwgemie.pl
W razie pytań czy wątpliwości zapraszamy do kontaktu:
e-mail: [skontaktuj się]
tel:[skontaktuj się]
MENU SYLWESTROWE:
Przekąski podawane w bufetach:
Finger food:
- Springrolls / kolędra/ imbir/sos słodko kwaśny,
- Pikantne bullette z sosem czosnkowym,
- Wędzona śliwa/bekon /salsa /topinambur,
- Quiche /szpinak/ feta,
- Quiche/ bekon/ mozzarella.
Tartinki:
- z salami, pomidorem suszonym i czarnymi oliwkami
- z wędzonym łososiem i ziołowym fromage
- z szynką długo dojrzewającą i musztardą dijon
- z serem pleśniowym i borówkami żurawin
Roladki z tortilli:
- Tortilla Verde z ziołowym fromage liśćmi szpinaku i pestkami dyni
- Tortilla Sierra Nevada szynka serrano, ser feta, Rudola, orzeszki ziemne
- Tortilla Quesadilla salami picante oliwkami oliwki serem i rukolą
Delikatesy stołu:
- Galaretki
- Jaja w sosie tatarskim
- Śledź w oleju z cebulką
Trio serów -mimolet, czedar , gouda holenderska 400p/25-35g w towarzystwie jarskich przekąsek:
- Kuleczki z sera pleśniowego w łupanych orzechach
- Pomidorków koktajlowych z mozzarellą marynowaną w oliwie z oliwek z pesto
Platery z kompozycjami pieczonych mięs, pasztetów oraz wędlin - garnirowane warzywamii owocami:
- Rolada ze schabu z suszonymi pomidorami
- Rolada drobiowa ze szpinakiem i serem ,
- Plastry indyka pieczonego w cytrusach z borówkami żurawin
- Rolada z karczku z korniszonem
- Pasztet pieczony z grzybami w sosie tatarskim
Dodatki:
- Pieczywo - bez limitu
- Sos musztardowo-miodowy, salsa pomidorowa, sos tzatzyki
Stół biesiadny:
- Kiełbasa swojska, kananosy
- Szynka wędzona z sosem musztardowym
- Pasztet z sosem tatarskim
Dodatki biesiadnego stołu:
- Smalczyk
- Ogórki kiszone
- Chleb gospodarski
- Pieczywo
Bar sałatkowy:
- Sałatka caprese skropiona pesto
- Sałatka z orzechami włoskimi i serem pleśniowym
- Sałatka z grillowanym kurczakiem w sosie teryaki z ananasem i orzechami
Bufet sałatkowy do własnej kompozycji. :
Świeże warzywa oraz dodatki podane z bufetu:
- Mix sałat ( lodowa, rukola, radicchio, liście szpinaku)
- Pomidor w cząstkach, ogórek w plasterkach
- Brokuł, kalafior
- Papryka, cukinia
- Oliwki czarne i zielone
- Kuleczki mini mozzarelli z peso
- Grillowany kurczak ( ważne aby nie był suchy)
- Grillowany bekon
- Papryczki faszerowane, papryczki pepperoni, ogóreczki, grzybki
Sosy:
- Oliwy smakowe z ziołami, pomidorowy, tzatzyki, dresing włoski
Dodatki:
- Bagietki ziołowo-czosnkowe
Słodkie delikatesy:
- Sernik
- Szarlotka
- Mini pączki
- Mini eklerki z musem waniliowym
Owoce filetowane z fantazją podane.
Dania gorące – podane na bufetach w podgrzewaczach i kociołkach:
Zupy:
- Tradycyjny żur na żytnim zakwasie
- Barszczyk czerwony z pasztecikiem
Dania gorące:
- Eskalopki schabowe w sosie musztardowym
- Stroganow z kapeluszami pieczarek
- Fileciki drobiowe z zalewy mango - jalapeno
Dla wegetarian:
- Makaron noodle z warzywami 400p /300g
Dodatki:
- Pieczone ziemniaczki
- Kluseczki śląskie okraszone cebulką
- Pieczywo mieszane i bagietki ziołowo-czosnkowe
Bar z napojami :
- Kawa z dodatkami bez limitu;
- Paleta herbat smakowych z dodatkami bez limitu;
- Soki owocowe bez limitu
- Woda mineralna bez limitu
- Lampka wina musującego na toast noworoczny w cenie
- Piwo Pilsner Urquell i grzaniec Galicyjski w cenie.
Alkohole dostępne w barze Extra Charge:
- Wino białe / czerwone wytrawne: butelka 750ml/ 30,00 zł
- Wódka Wyborowa/ Wratislavia 0,5l – 40,00 zł
- Whisky 0,5l – 80,00 zł
- Coca Cola/Pepsi 1l – 15,00zł